Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne strani www.cmrpoint.com (v nadaljevanju: cmrpoint) so sestavljeni v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT), Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Obligacijskim zakonikom (OZ) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Prosimo vas, da splošne pogoje poslovanja pred uporabo spletne strani pazljivo preberete.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani, pravice in obveznosti uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Uporabnika zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku oddaje spletnega naročila. S potrditvijo naročila je uporabnik seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja, varstvom osebnih podatkov in pravnim obvestilom.

S spletno stranjo upravlja podjetje PARTNER GRAF d.o.o. (v nadaljevanju: ponudnik), Gasilska cesta 3, 1290 Grosuplje, matična številka 5596866000, davčna številka SI48572446, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja.

Spletna stran je odprta vsak dan, 24 ur na dan. Zaradi različnih tehničnih razlogov poslovanje prek spletne strani ali celo dostop včasih ni mogoč. Zato si ponudnik pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi dostop do strani. Ponudnik ne prevzema odgovornosti za nedelovanje strani zaradi neznanja uporabe, kakršnih koli posledic zlorabe spletne strani, nedelovanje storitve zaradi izpada omrežja, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno, lahko tudi za daljši čas, motile uporabo.

1. Postopek nakupa

Registracija uporabnika pri naročilu ni potrebna. Za izvedbo naročila je obvezen vnos osebnih podatkov (ime, priimek, naslov, elektronski naslov) v obrazec za naročilo. V primeru naročila podjetja je obvezen tudi naziv podjetja.

Plačilo je možno z neposredno bančno transakcijo na podlagi predračuna.

Po opravljenem naročilu boste po elektronski pošti prejeli potrdilo o naročilu z napotki za plačilo predračuna. 

Izpolnitev obrazca za naročilo vas ne zavezuje k naročilu in plačilu. V kolikor se po prejemu grafičnega osnutka ne odločite za naročilo, je prejeto gradivo izrecno prepovedano uporabljati.

2. Cene

Vse navedene cene so v evrih (EUR), brez DDV. DDV se obračuna naknadno.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti, razen v primeru akcij, ko je veljavnost ponudbe posebej označena.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Po oddaji naročila uporabnik prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto oziroma zavrnjeno.

3. Varnost

Spletna stran uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov in naročil.

4. Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje, da bo varoval vse zasebne podatke uporabnika v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov. Vsi osebni podatki uporabnika spletne strani so zaupni in ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim osebam.

Večino strani se lahko obišče, ne da bi morali razkriti svoje osebne podatke, na primer ime, naslov in e-poštni naslov. Kljub temu pa se nekatere informacije pridobivajo samodejno z uporabo piškotkov in spletnih signalov (»pixel tags«), standardnih orodij v spletni industriji. Uporaba piškotkov in spletnih signalov omogoča prepoznati posameznem IP-naslov, vrsto brskalnika, ki ga obiskovalec spletne strani uporablja in splošno aktivnost obiskovalca na spletu.

Za nakup na naši spletni strani je potrebno zbiranje nekaterih vaših osebnih podatkov. Podatkov, ki nam jih boste posredovali, ne posredujemo tretjim osebam, razen za namen potrditve veljavnosti nakupa in dostave izdelkov. Ponudnik izvaja vse potrebne ukrepe za varovanje zaupnosti osebnih podatkov v skladu z ZVOP-1 in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Z nakupom izrecno soglašate, da vaše osebne podatke, ki jih posredujete ob naročilu (ime, priimek, naslov, e-naslov, telefon) shranimo in jih uporabljamo izključno za potrebe izpolnitve naročila, vaš e-naslov pa lahko uporabljamo za neposredno trženje naših enakih ali podobnih izdelkov ali storitev, kot ste jih kupili. Ob prvem obisku lahko sprejmete piškotke, s pomočjo katerih se nalagajo vaši podatki na brskalniku. Če se strinjate z uporabo, potrjujete, da ste prebrali Pogoje poslovanja tega spletnega mesta in dajete soglasje k zbiranju in uporabi osebnih podatkov.

5. Odveza odgovornosti

Ponudnik ne odgovarja za uporabo spletne strani in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne slikovne prikaze prodajnih izdelkov, je potrebno vse slikovne prikaze jemati kot simbolične in tako ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

6. Upravljavec spletne strani

Upravljavec spletne strani www.cmrpoint.com je PARTNER GRAF d.o.o., Gasilska cesta 3, 1290 Grosuplje.

Podatki o upravljavcu:
Naziv podjetja: PARTNER GRAF d.o.o.
Naslov: Gasilska cesta 3, 1290 Grosuplje
Matična številka: 5596866000
Davčna številka: SI48572446
Zavezanec za DDV: DA
Telefon: 040861890
E-pošta: info@cmrpoint.com
Transakcijski račun: SI56 6100 0000 0026 634 (Delavska hranilnica d.d., Ljubljana)

Ivančna Gorica, 20. 05. 2020