FAQs

Frequently Asked Questions

CMR obrazci so lahko popolnoma prilagojeni glede na željo naročnika. Tisk podatkov in logotipa je možen v katerokoli polje na CMR obrazcu. Pred tiskom vam pošljemo oblikovan CMR obrazec v pregled po elektronski pošti in na vašo željo naredimo dodatne grafične popravke.
Tudi tovrstne zahteve nam ne predstavljajo nobenih težav. Glede na pretekle izkušnje nekateri kupci želijo več prostora v posamezni točki ali pa da se odstranijo nepomembni podatki ki so na osnovnem CMR obrazcu. V takšnem primeru je nabolje, da nas kontaktirate na telefon +386 (0)40 861 890.
CMR obrazce prevzamemo na vašem naslovu in vam popolnoma brezplačno dostavimo nove CMR obrazce. Naš motiv je postati zanesljiv in kakovosten partner in v skladu z tem zagotavljati prvorstno storitev, tako da do takšnih pripetljajev praktično ne prihaja. Naši CMR obrazci so narejeni v skladu z vašimi zahtevami.
Zelo enostavno. Pokličite nas ali pošljite elektronsko sporočilo. Poslali vam bomo predračun in natisnili identične obrazce kot pri zadnjem naročilu. Numeracija oz. številčenje se bo nadaljevalo od tam naprej kjer se je končala številka pri predhodnem naročilu.
Seveda, pošljite nam skeniran CMR obrazec in vam izdelamo identičen grafični osnutek na podlagi skeniranega dokumenta. Osnutek vam pošljemo na mail in ko je grafična predloga potrjena vam jih natisnemo ter dostavimo na željeni naslov.
CMR obrazci so lahko natisnjeni v roku 5-10 delovnih dni po potrditvi grafičnega osnutka. V primeru da bi želeli imeti obrazce dostavljene preje nas o tem obvestite po telefonu in potrudili se bomo da bodo dostavljeni v željenem roku.